welkom alle volgers

maandag 13 januari 2014

opruimwoede

Gister morgen ben ik begonnen om mijn bestanden  op de computer op te ruimen. Er zaten zoveel dubbele mappen en digi's op, dat het onoverzichtelijk werd . Nu is alles weer netjes op geruimd . Ook mijn stempels en onaf gemaakte kaarten eens af gemaakt gister middag . Dit is er een van en de vorige ook. Kan slecht papier weg gooien . Ik sprokkel ook wel eens een behangboek door. Maar dit is nieuwe papier van my minds. De digi had ik al een poos geleden ingekleurd , maar vond er niet iets bij maar nu wel dus. Vorig jaar is onze zoon voor het eerst op winter sport geweest en direct de eerste dag ging hij op zijn plaat zoals hij zelf zei. Nu gaat hij weer en wil weer geen les nemen. Dus we houden ons hart vast vorige keer was zijn enkel behoorlijk gekneusd . Dus ik heb het kaartje al in de aanslag. Laat het hem maar niet zien.

6 opmerkingen:

Dora zei

haha...helemaal op voorbereid..ik hoop maar je dit kaartje niet hoeft te gebruiken. ((:
mooie kaart overigs met dat plaatje.
je bloemen zijn prachtig net als op je vorige kaart. dat kaartje ziet er ook mooi uit met dat behangpapier. zo kun je zien dat behang best mooi is.
groetjes

KarinsArtScrap zei

super leuke kaart Gea.

gr karin

Anita Meijer zei

Oeps dat is vragen om problemen hahaha Gea, hij is wel superleuk maar ik hoop toch dat je zoon geen ongelukken krijgt op wintersport.
Liefs van Anita

Margo zei

Haha Gea, nou ik hoop dat je jekaartje niet nodig hebt, maar het is wel een toppertje hoor !
Liefs
Margo

Antoinette Voorn zei

Hihihi grappig plaatje en ik vind je bloemen geweldig!

jolanda zei

grappige kaart