welkom alle volgers

woensdag 29 februari 2012

De Creatieve Zebra challenge 3

Nieuw challenge bij de Creatieve Zebra. Een mannen kaart voor jongens of een baby. Nu heb ik de afgelopen weken veel baby en mannen kaarten gemaakt maar geen echte kinder kaart . Dus de keuze is voor mij deze keer snel gemaakt.
Deze digi is te koop bij in de webshop van DCZ.
Heb hem ingekleurd met derwents nr 70-130-300-650-700. Het design papier weet ik niet waar het weg komt , ja uit mijn vooraad bak. Maar staat geen naam op het papier . Heb de kaart lekker vrolijk maar wel rustig gehouden. De letters heb ik met mijn criqut uit gesneden.http://decreatievezebra.blogspot.com/

dinsdag 28 februari 2012

Sunday sketch

Moet ook nog een paar geboorte kaarten maken. Denk dat dit even de laatste is voor mij ben even klaar met geboorte kaarten. Er zijn 8 dames zwanger .Waarvan ik er 16 kaarten zou moeten maken voor me zelf en voor de kinder groep van onze kerk. Het word een beetje veel op deze manier dus nu ga ikeven wat anders maken. Bovendien is er vorige week een van de baby's overleden. Dit gezin krijgt het zo moeilijk om tussen al die pas geboren baby's te zijn . En het verdriet van mijn eigen kleinzoon komt dan mee kijken. Ik laat deze kaart mee doen aan de challenge van  http://sundaysketchandstamp.blogspot.com/.
En dan morgen nog een kaart  die ik gemaak theb voor DCZ.Dan doe ik de hele week even niks meer met scrappen. Pauze Pauze en op mijn kleinzoon passen tot vrijdag . Hij komt over een half uurtje .

stoer

Deze digi kwam ik tegen op een blog en ik vind hem zo gaaf en leuk voor een jongens kaart. Dat ik hem maar aangeschaft heb en kan hem direkt gebruiken .Voor een verjaardag. Heb de schets van sketch saturday gebruikt en hij doet ook mee an de challenge van Kenny Craft. Het papier is van Basic  Grey . De digi van kenny Kraft en heb hem ingekleurd met derwents

Cards for men

Deze piraat vind ik zo leuk. Heb hem ingekleurd met de copics , want de kleuren kan je lekker fel krijgen. Het papier is van ursus ofzo het is een blok met uilen en eekhoorns zo mooi. hij is gemaakt met de schets van Cards for Men

siply magnolia

Heb zondag en gister de hele dag gesrapt geloof ik. Heb een aantal kaarten nodig en heb challenge gezocht waar ik ze aan mee kan laten doen . Dit is de eerste Het afdrukje heb ik ingekleurd met copics. Heb er geen tekst bij gedaan dat schrijf ik er wel in . Had er wel een tekst stempeltje voor maar dan was het kaartje het weer net niet.. http://simplymagnolia.blogspot.com/

maandag 27 februari 2012

Dutch Card lovers

Deze kaart is gemaakt met de schets van Dutch Card lovers.  De stempel is van penny black uit een serie van 5 konijnntjes heb ik er 2 gebruikt. Heb hem ingekleurd met derwents het papier is  van ursus premium glitter

zondag 26 februari 2012

kaart met een knipoog


Dit is een kaart met een knipoog. Had ook een foto gemaakt van de binnen kant , maar die past er niet bij dus die zal ik er straks bij op zetten . Deze kaart is voor onze zoon in Limburg die is nogal verliefd .Vind het gewoon leuk. En vandaar deze kaart.  Hier in huis werden altijd veel grapjes gemaakt als er iemand was met een relatie.En omdat dat nu niet zo gemakelijk gaat , een kaart met een knip oog aan de binnen kant staat de andere helft van de penny black stempel met stempeltjes van de bloemetjes en bijtjes.
Heb de schets gebruikt van Penny Black . EN de kleuren van de challenge van CES die heeft bleus and creams als kleuren thema. Stamp &Fun heeft als thema je lievelings stempel. Nu heb ik wle iet smet penny black stempels. Deze heb ik al meerdere keren gebruikt.

zaterdag 25 februari 2012

muis

Deze kaart heb ik gemaakt met een schets van Carly .Met een digi van paper shelter en ingekleurd met distress inkt . Nu moet ik daar nog een beetje meer mee oefenenen. Maar vind hem wel grappig geworden .

creatieve insitations

Deze kaart is gemaakt met de schets van creatieve inspirations .  De digi is van paper shelter en heb hem in gekleurd met derwents. En het papier is van bac grey. Ik heb bewust voor de ze kleur gekozen omdat ik een kaart nodig heb voor een man die depresief is. En ik niks kon bedenken voor deze man. Maar deze zou ik hem wel durven sturen. Ik vind hem leuk maar niet overdreven vrolijk.  gr Gea
Hij doet mee aan de challenge van ;
http://eenhoopinspiratiechallenge.blogspot.com/
http://cinspirations.blogspot.com/

donderdag 23 februari 2012

Dit kaartje kwam zo maar in me op gisteravond .Deze digi is van mo manning en heb ingekleurd met mijn copics.  Hij is voor een knul die binnen kort jarig is en mij eigenlijk wel een hele mooie herinnering heeft bezorgd.17 jaar geleden. Toen is hij nl geboren en per ongeluk of toeval mocht ik onverwachts bij de bevalling zijn. Dat is wel heeeeeeeeeeel er gaaf hoor als je zelf al 5 kinderen hebt om dan de geboorte van een buurjongen mee te maken .

woensdag 22 februari 2012

een mannen kaart

Deze mannen kaart is gemaakt met de schets van everybody art challenge en doet ook mee aan de challenge van Srapcard. De stempel is van movitet en heb hem ingekleurd met derwents.
Het papier is van Penny lane heb de rand met visjes bewerkt vond ik wel leuk eigenlijk, bloemetjes vond ik wat minder geschikt.. Heb er wel wat bloemen op gedaan.

dinsdag 21 februari 2012

Ned kaarten uitdaging

De Nederlandse kaarten uit daging heeft een mooie schets . Nu moet ik een paar kaarten maken voor mensen die ziek zijn. Dus dit is nr 1 van een serie kaarten .Dit papier weet ik niet waar het van is maar het is nieuw. Heb het gekocht bij een hobby zaak die de vellen los verkoopt. De digi is van Digi Doodles . Heb hem ingekleurd met derwents.

Christmas Challenge

Nou ja had ik gister zomaar zin om een kerst kaart te  maken. Dan heb ik deze alvast binnen hij doet mee aan de Christmas challenge. De digi is van Karens Doodles en heb hem ingekleurd met derwents. IK blijf dit een mooie digi vinden .

zondag 19 februari 2012

Fiets

De schets van deze fiets heb ik van Duo Challenge.Ik vind het een hele mooie challenge . En ik heb me laten inspireren door mijn kleinzoon en mijn kinderen .Die versieren hun fietsen altijd  en een van onze kids wil geen super nieuwe omdat zijn fiets regelmatig gestolen in de stad. dus een niet al te nette fiets voor een student. En dan het liedje wat mijn kleinzoon telkens zingt van Ger Spadoo (weet niet hoe ik het schrijf) spring maar achter op ik breng je over al naar toe .De digi is van Inkline en heb haar ingekleurd met derwents.
Op de wielen heb ik bloemen gedaan en in het mandje zit een bos bloemen ingepakt in folie.
Cute Card  Thursday  heeft Flowers als challenge

donderdag 16 februari 2012

Top Tip


Deze kaart  is gemaakt voor http://toptiptuesday.blogspot.com/  vind het een leuke challenge . Zo maak je je kaart eens anders dan inderdaad gewoon. Heb hem niet te veel versierd, want dat doet afbreek aan het papier vind ik eigenlijk wel.

nog een geboorte kaart

Het houd niet op met de baby's . Moet er weer wat bij maken . Nu combineer ik het maar en doe er maar een blauwe beer op. eKeF heeft  beren als thema en in combinatie met de schets van Sketch N Stans kan dit mooi zo.

woensdag 15 februari 2012

nieuwe challenge bij de Creatieve Zebra

Er is een nieuwe challenge bij de Creatieve Zebra. En het is niet zo moeilijk deze keer. Alles mag behalve een vierkante kaart. Je kan je inzending op sturen tot 28 februari tot 20.00 .
Neem eens een kijkje op de blog van de andere DT leden. Het is echt de moeite waard.
Heel veel succes en plezier bij het maken van een nieuw project.
Morgen word bekend gemaakt wie de winnar is. http://decreatievezebra.blogspot.com/
En hopen dat jullie allemaal weer mee doen

Ik heb een doosje gemaakt voor mijn zwager, vind het altijd leuker om geld te verpakken dan in een kale enveloppe. Het patroontje had ik in mijn map zitten. Weet zo niet waar ik het weg heb.
Heb Edwin ingekleurd met derwents. Het papier had ik al een poos liggen ooit eens verkeerd besteld het is vrij dik maar voor doosjes en taart punten is het ideaal.
Het bloemetje heb ik met mijn criqut geseneden. Heb er niet te veel op gedaan omdat het voor een man is.
Mijn dochter zag het doosje liggen en vroeg direkt of ik er ook een voor haar wou maken .

dinsdag 14 februari 2012

waarom lukt het niet

Stomme blogger ben nu erg boos en pissig alles mislukt . Ben mijn blog aan het veranderen. Het moet er beter uit gaan zien . Maar ben nu even boos op mezelf omda ter iets fout gaat en ik het niet weet wat.

maandag 13 februari 2012

simpel maar mooi

Kwam bij toeval op de blog van http://sweetstampinchallengeblog.blogspot.com/ terecht en zag daar leuke kaarten. Toen dacht ik dat kan ik ook  en zie het resultaat. Waarom doen we soms zo moelijk als het gemakkelijk kan.
En ik vind het  toch een schatje zo .

Stamp with fun

Deze digi heb ik vorige week gekocht gewoon omdat ik haar zo mooi vind..Heb even gestoeid met de kleuren vna het haar . Ben er niet helemaal tevreden over, maar okay volgende keer een andere kleur gebruiken denk ik dan maar weer.
Heb de schets van Stamp with fun gebruikt.

zaterdag 11 februari 2012

nog geen naam voor eKeF

Deze kaart is gemaakt voor het jongetje dat ieder moment geboren kan worden. Waarschijnlijk vind hij het te koud en wacht nog even tot het gaat dooien. De naam komt er dan nog op heb er voor de foto even boy op gelegd. Ik had al een kaart gemaakt voor hun , maar toen kewam ik deze digi tegen bij Mo manning en hij is zo toepasselijk  omdat zijn ouders allebei nog al muziekaal zijn. En heb de schets van eKeF gebruikt .

maandag 6 februari 2012

ik kan het yep

Ik kijk regelmatig op heeeeeeeeeeel  veeeeeeeeeeeel blogs  en dit soort kaartjes kom ik ook nog wel eens tegen. Ik vind ze zo mooi. Maar al een paar keer had ik geprobeerd om er een te maken en elke keer vind ik het er niet uit zien en beland hij in de prullenbak. Maar na eerst het kaartje voor mijn zoon te hebben gemaakt en stiekem het niet fijn vind dat hij zo ver weg zit en ik er niet zomaar even heen kan schieten als er iets is. Ik heb even flink zitten mokken. Toen heb ik papier uit gezocht en al mijn nestabilities op tafel gelegd. Computer aan met voorbeelden. En ik ben gaan ponzen en stanzen en plakken en knippen. En vergeten koffie te zetten voor mijn man . Maar gelukkig kan hij het zelf en bracht hij mij een kop. Heb me lekker laten verzorgen en geknutseld. En zelfs mijn man was er helemaal verrukt van. Dit doet een mens even weer heel goed. Er zullen nog wel meer kaarten volgen deze week. Ga een paar spannende weken tegemoed. Moet zondag weer door de scan vanwege mijn hersen tumor die ik heb gehad. Ga lkker mijn gedachten weg zetten met scrappen.gr Gea

zondag 5 februari 2012

verjaardag

Volgende week word onze middelste zoon 21.Hij is niet thuis dat weekend en woont in Limburg. Dus zullen we er niet zijn die dag. Jammer ook houd hij niet zo van knutselen zoals hij het zelf zegt , Maar toch maak ik elke keer een kaart voor hem. Heb nu eens niks met eten ofzo gedaan maar een ander hobby van hem . Lekker luieren en genieten van een biertje. Denk dat dit wel bij hem past het de challenge van Papertake Weekly gebruikt.

zaterdag 4 februari 2012

Jermain

Dit geboorte kaartje heb ik gemaakt met de schet van Mo Manning en ook de digi is van mo manning. Heb even tussen de inspiratie kaarten gesnuffeld, want ik moet nog ene paar geboorte kaarten voor jongens erbij hebben.

simpel

Een eenvoudige simpele kaart zonder al te veel gedoe . Cute card thursday wil graag knopen en bogen zien
Dus heb ik mijn knopen bak gepakt en deze digi had ik al een poosje in gedachten om te maken.
Ik heb de kaart bewust zonder veel bloemen en lint gedaan omdat ik hem zo grappig vind. Niet te vrouwelijk  en lekker rustig.  

woensdag 1 februari 2012

Hij is in de lucht de challenge van de creatieve zebra


Yes hij is in de lucht best spannend hoor zo'n eerst keer voor mij.
Dit is mijn eerst kaart voor de creatieve zebra. .
Het is een foto inspiratie. Heb gekozen voor de kleuren  grijs en zwart.
 En het is natuurlijk een feestje dus een stempel met een taartje er op .
De bloemen en lint staan voor creatief. Ik heb het papier van Rayer gebruikt .
De stempel is van Marianne design
Heb deze stempel ingekleurt met derwents. klnrs 180- 550- 590- 700.
Het lint en de bloemen weet ik zo niet omdat ik het in mijn voorraad bak heb gedaan zonder verpakking..
Ga maar eens een kijkje nemen en doe vooral mee aan de challenge natuurlijk.
De challenge loopt tot 14 febr.
 En laat je vooral inspireren door de foto en de kaarten van de mede DT ers. Neem  gerust een kijkje op hun blogs.
http://decreatievezebra.blogspot.com/2012/02/challenge-1-foto-inspiratie.html

kaartje voor een man

Cards for men wil graag een mannen kaart met rood. Nu stuur ik regelmatig een kaartje naar een man die wat ziekelijk is en een oudere serieuze meneer . Dus heb ik dapper gezocht naar een digi voor een oudere man . Het is deze geworden hij is van Digi Doodleshop.