welkom alle volgers

donderdag 5 april 2012

advies gevraagd

Mijn cuttle bugg is gebarsten, hij doet het nog wel maar ga nu nadenken over een andere . Nu wil ik van jullie graag weten wat is een verstandige keuze en waar kan ik alle stanzen in doen heb verschillende merken . Dus help? hoe is jullie ervaring met andere machines?

5 opmerkingen:

danielle zei

Wat vervelend zeg, nou ik heb de big-shot, past volgens mij alles door, tot nu toe kan ik embossen, nestibilitie en de gangbare andere merken. Is nog leuk betaalbaar ong 70 a 80 euro zie marktplaats. Je hebt tegenwoordig ook de elektrische machines van andere merken waar veel meer mee kan maar ook duurder! Volgens mij heeft nicole verkooijen zoiets, je kunt haar ook via een mail benaderen met vragen, als je haar nog niet kent, haar bloglogo staat links onder in mijn sidebar.
Succes.

Jacquelien zei

Hallo Gea,

Ik ben heel erg enthousiast over de Bigshot. Het is een sterk en stevig apparaat en alle stanzen kunnen er door heen (voor zover ik weet).

Succes met het vinden van je nieuwe stansapparaat!

Groetjes Jacquelien

Esther zei

Kort en krachtig,Big Shot.
Alles kan er door echt een aanrader na mijn ervaring.

Groetjes Esther

Eve zei

Ik heb sinds kort een vagebond.Was wel duur maar ik kreeg hem van mijn man voor mijn verjaardag.Ik wil hem niet meer kwijt. Alles gaat erdoor en het is geweldig om mee te werken .
Gr Eve

Wilma zei

Hallo Gea,
Mijn advies zou zijn om met de cuttlebug terug te gaan naar een winkel en op laten sturen naar Kars.
De service is prima.....heel vaak krijg je dan een nieuwe thuisgestuurd zonder al te veel kosten of zelfs helemaal gratis.
Dus ik zou het altijd proberen.
Liefs Wilma