welkom alle volgers

vrijdag 20 januari 2012

foto met verhaal


Derwents heeft een inspitatie foto. Dit is een foto voor mij met een verhaal.
Ik zal het er in het kort vertellen anders is het zo raar.
Maar mijn vader hield van schaatsen  en deed alles voor de plaatselijke ijsvereniging op 18 febr 1986 waren de Noorderronritten waar hij controleur was en 4 dagen later zou er een elfstedentocht zijn. Kon hij zich helemaal op verheugen.Het grote nadeel was dat ik in de winter geen ouders had (vond Ik toen)Ik hield niet van ijs en schaatsen en was altijd boos in deze periodes. Nu is mijn vader tijdens de noorderronritten  op 18 febr bij een auto ongeluk omgekomen. En ik heb geen afscheid genomen om ,,,.,.,, Nu is hij gecremeerd op de dag van de elfsteden tocht.Dit heeft voor mij een enorme ipackt gehad .We waren gelovig en was ook boos op God hij had dit toegestaan. Na een hele poos boos en verdrietig zijn geweest ging ik 8 jaar geleden eens weer naar de kerk en daar preekte een hele rare dominee . Maar hij had een film over Orca's en preekte over gevaar en ongelukken. Tijdens deze dienst werd ik helemaal geraakt warm en verdrietig . Maar mijn verdriet zette zich om in liefde voor God . Maar ook het verdriet van mijn vader heb ik los kunnen laten.
Ik heb weer een fijne herrinnering terug gekregen aanmijn vader die ik kwijt was. We zaten nl altijd samen naar onderwaterfilms te kijken oa haaien en orca's deze herrinnering kwam terug en daar ben ik enorm blij mee en heb dan ook een orca op mijn schouder laten tatoeeren. Vandaar orca's bij schaatsen. liefs gr Gea

7 opmerkingen:

nicolet zei

Wat een mooi verhaal en dat zit allemaal zo heeft moeten zijn...heel bijzonder!!
Groetjes Nicolet

Margo zei

He Gea wat een mooi verhaal, wat fijn dat je het met ons deelt en inderdaad heel bijzonder. Ik ben blij voor je dat je het zo hebt kunnen afsluiten.
Liefs
Margo

Christine zei

Jij hebt het een mooie wending kunnen geven en je hebt je verdriet kunnen plaatsen en dat is heel belangrijk denk ik. Zo kom je in je hobby ook je vader nog eens tegen! Leuk toch Gea!
Liefs
Christine

Tessa en Anke zei

Wat een ontroerend verhaal. Fijn dat je het nu een fijne herinnering is.
liefs Tessa & Anke

Vera zei

wat een mooie getuigenis :)
hou het vast:D

leuk dat je volger bent geworden, ik ook bij jou!

sjouks kaarten zei

Mooi verhaal!
Hoe iedereen zijn eigen invulling geeft bij het thema van de derwent challenge!
Groetjes Sjoukje

angelique zei

Wat een schitterende kaart! En een heel leuk verhaal! Bedankt voor je deelname bij de derwent challenge!!