welkom alle volgers

zondag 27 september 2015

Challenge #69 Kaartjes InspiratieChallenge

Er is een nieuwe challenge gestart bij Kaartjes Inspiratie Challenge. we hebben een hele gemakkelijke mooie thema .
dat is deze keer DIEREN. Volgens mij hebben veel kaartjes maaksters wel een digi of stempel van een dier in huis.
Ik heb deze vrolijke koeien kaart gemaakt. De sponsor blijft nog even een verassing.
Je hebt tot 10 oktober 2015 de tijd om mee te doen . veel plezier met het maken met een mooie kaart. En vergeet vooral niet om ecven op ons blog te kijken naar de mooie voorbeelden http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/

vrijdag 18 september 2015

Challenge # 164 - Anything But A Card. Brown Sugar Challenge

Brown Sugar Challenge een nieuwe challenge gestart en het thema deze week is alles mag behalve een kaart. Nu heb ik de vorige week mijn mallen binnen gekregen van Stampin Up van het melk pakje . Ben daar even mee aan het stoeien geweest. Heb er een kinder tractatie van gemaakt. onze sponsor voor digi,s is deze keer 
craftysentiments En je hebt tot vrijdag 25 sept de tijd om mee te doen.

dinsdag 8 september 2015

roze

Nu met een schets van Cheerful sketches. Hun hebben ook altijd weer hele mooie schetsen. Vind het meestal wel fijn om een schets te hebben dan werk je nl ergens naar toe. Ik heb deze digi ook van pinteresst geplukt het design papier is van joy.
De bloemen stansen en het hartje zijn van marianne design.

maandag 7 september 2015

Nieuwe challenge blog

Deze kaart doet mee bij de blog van scap and card challenge het is een nieuwe blog . Ik hou van Nederlandse bloggs.Ik heb het papier van papermania gebruikt. Heb mijn hobby ruimte op geruimd dan kom je weer van alles tegen en krijg je weer nieuwe inspiratie .En ik combinatie met een mooie schets lukt het altijd wel weer.

its a boy

Ik zag dat ik door mijn geboorte kaarten heen was. Dus het weer word slechter voetbal op tv. Tijd voor mij om de hobby ruimte in te schieten.
Deze stoere baby kaart is gemaakt met de schets van Creaine. Ik vond het een heerlijke schets om mee te werken.
het papier is van Papermania het is niet echt papier om geboorte kaartjes mee te maken maar deze printjes vind ik best kunnen .Bovendien past dit kaartje goed bij het gezin waar hij voor gemaakt is.
De digi heb ik van pintgerest gehaald omdat ik het heerlijk vind om telkens ander digi,s te gebruiken. 

zondag 6 september 2015

Nieuwe challenge bij Brown Sugar Challenge # 162 somthing recycle


Er is weer een nieuwe challenge gestart bij Brown Sugar Challenge. Je moet iets hergebruiken, persoonlijk vond ik het een lastige opdracht maar ik heb de knopen weer gebruikt het zijn oude knopen. Onze sponsor deze week is http://robynsfetish.com/.