welkom alle volgers

woensdag 29 juli 2015

Nieuwe challenge Brown Sugar #156


Er is een nieuwe challenge gestart bij Brown Sugar Challenge en het thema is alles mag.
de digi is van http://www.craftysentimentsdesigns.co.uk/ Deze is tevens onze sponsor voor deze week . Ik ben vergeten mijn  kaart te posten je hebt dus nog maar tot morgen avond te tijd om je kaart mee te laten doen.

zondag 26 juli 2015

Kaart nr 3


Heb de smaak weer te pakken . Nog een kaart met de mooie schets van Cheerful Sketches Challenge

zaterdag 25 juli 2015

Voorraad kaart

Dit is dan kaart nr 2 die mee doet bij http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/2015/07/julichallenge.html Met hun geweldige schets. Ik best fan hun schetsen. Ze zijn altijd weer heerlijk om mee te werken.
Deze kaart heb ik met mijn stampin up spullen gemaakt. De nieuwe kleuren watermeloen wonder.En het design papier is van het blokje Cherry on top.
Ik heb de stempel, tasje van de stempelserie About the label en flowershop gebruikt.

Hondenkaart

Deze kaart is gemaakt met de schets van http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/2015/07/julichallenge.html. Had de schets al klaar liggen , maar nog geen kaart gemaakt . Van de week terug gekomen van twee weken fietsen in Limburg. heerlijk om al die heuvels op te klimmen. En zonder een accu op de fiets.
 Dat word ons altijd gevraagd maar we fietsen op cross hybride en dan is het wel te doen.
Maar toen we terug kwamen kon crisis team mama weer los. En heb gister toch weer tijd genomen om twee kaarten te maken. Dit is nr 1. Een eenvoudige verjaardagskaart die je ook best naar een man zou kunnen sturen vind ik  zelf. 
De kaart doet ook mee bij http://sweetstampinchallengeblog.blogspot.nl/ Daar is het thema jongens en hun speel goed.

zondag 5 juli 2015

Challenge #63 Kaartjes inspiratie

Mijn kaart voor http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/. Het is een schets deze keer . En een hele fijne schets om  mee te werken Tot mnijn spijt ligt alles in mijn hobby ruimte en mijn man staat te popelen om te vertrekken . Dus nog even snel mijn kaart posten. Dus voor meer informatie snel even rustig kijken op http://kaartjes-inspiratie-challenges-blog.blogspot.nl/.  Persoonlijk vind ik het een hele mooie schets omdat je zo lekker met allerlei kleurtjes kunt stoeien .