welkom alle volgers

donderdag 30 april 2015

Geel

Hebben jullie dat soms ook dat je even terug gaat naar een aantal oude stempels en dan het zonde vind dat je ze te weinig gebruikt? Ik wel dus en ben maar even  met deze snoesje van marianne desing bezig gegaan. in de kleur geel want deze challenge staat nog op bij Crea Miep

dinsdag 14 april 2015

Favoriete stempel

Deze kaart is gemaakt voor de challenge van  http://www.cardsandscrap.nl/.
 Het thema is je favoriete stempel. Deze stempel is van stampin up . Ik blijf dit een hele mooie stempel vinden je kan er zo veel leuke kaarten mee maken .

Gewonnen bij Image That

Met deze kaart heb ik gewonnen bij http://imaginethatdigistamp.blogspot.nl/. Zo leuk heb heel veel digi's kunnen uit zoeken . Gekleurd en zwart wit. Ook ingekleurde digi's zijn af en toe handig en vooral reuze leuk. Ga er vandaag lekker mee aan de slag heb al een super leuk idee om iets met mijn  nieuwe boerderij set te gaan doen.

zondag 12 april 2015

KIC challenge # 57 cadeau verpakking



 Nieuwe challenge gestart bij KIC. maak een cadeau verpakking  . En het thema is lente. 
. En mijn eerste project als desingner is een cadeau verpakking. Dat was even flink nadenken maar ik heb iets gevonden . Ik had twee maanden geleden een patroontje van een tas kaartje gewonnen bij Be Challenge en was er nog niet aan toe gekomen . Maar van de week kon ik niet klussen alleen maar wachten . En ben hier mee bezig gegaan . Het papier kan ik niet zeggen welke het is omdat het uit mijn bak komt. Maar ik heb er een kaart van gemaakt met een enveloppe aan de binnenkant waar je het geld in kan doen.
De sponsor is de keer http://www.decreatievescraphoek.nl/.
Je kan mee doen tot 25 april tot 22.00 uur.


vrijdag 10 april 2015

even weer ouderwets gescrapt

Deze bloemen kaart is gemaakt met de schets van http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/2015/04/nieuwe-challenge-23.html.Dit is mijn 2 de  kaart voor deze challenge.
 Ook doet hij mee met http://mariannedesign.blogspot.nl/. de stempel is van  marianne desing en ook de bloemen zijn met de mallen van hun gestanst.
Ik laat de kaart ook mee doen bij http://www.lovesrubberstampschallenges.com/
Bij http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/ is het  thema een lente kaart

stempels

Gewoon even gestempeld voor mijn voorraad bak

donderdag 9 april 2015

Brown Sugar Challenge #140




Vandaag is ook  challenge #140 gestart bij http://brownsugarchallenge.blogspot.nl/.
Het thema is glitter en de sponsor is deze week https://www.etsy.com/shop/SherriBaldy.

#124 Kartenallerlei



Vandaag is de nieuwe challenge bij Karten allerlei  begonnen . En de sponsor is My Besties. Het thema is een paashaas. Nou is pasen al voor bij en ik vond het lastig omdat we een hele mooi 3d plaatje hadden gekregen voor deze challenge. Maar ik bedacht me op eens dat ik nog hazen in een bloempotje had van Peppercus waar ik ook een poosje gast designer ben geweest.Ik heb er een vrolijke lente verjaardag paas kaart van gemaakt.
Je hebt tot 5 mei tijd om je kaart in te leveren

een dochter

Of ik een kaart kon maken voor een meisje. Nou dat kan altijd natuurlijk. Heb de schets van http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/2015/04/nieuwe-challenge-23.html gebruikt vond het een leuke schets om mee te werken de stempel is van Wild Rose Studio. Ik  bljjf  dit een schattige stempel vinden.

dinsdag 7 april 2015

Nieuwe digi,s

Deze mooie digi komt van http://imaginethatdigistamp.blogspot.nl/2015/04/april-dotm-challenge.html. Het is een freebie . En aangezien er een orca bij stond moest ik hem wel hebben .Als je bij http://imaginethatdigistamp.blogspot.nl/2015/04/april-dotm-challenge.html meedoet aan de challenge maak je kans op ene gratis digi set . Hoe leuk is dat .

vrijdag 3 april 2015


#140 Brown Sugar Challenge

Deze mooie Betsie is gemaakt voor de nieuwe challenge  van Brown Sugar Challenge.
Die is vandaag gestart en het thema is Glitter.
Je hebt tot 7 april de tijd om je kaart in te leveren . De sponsor is deze week My Besties.
Vermeld wel even dat het gaat om BSCB #140


Creaine Challenge

Creaine heeft een hele mooie schets en daar heb ik twee kaarten mee gemaakt. Een in het roze en eentje in het blauw voor een jongentje.

Meisje

Zomaar op aanvraag voor iemand  gemaakt naar aanleiding van de bovenste kaart. Voor Creaine.

woensdag 1 april 2015

opnieuw

Ik geloof dat ik alles een beetje in de war had maar nu weet ik weer hoe het in elkaar zit.
Tjonge als het in je huis en hoofd een zooi is  Tja dan gaat je hobby gebeuren mee natuurlijk.
Nou ja volgens mij ben ik weer bij met alles. Deze digi had ik van http://imaginethatdigistamp.blogspot.nl/ gekregen maar een dag te laat met inleveren . Ach dan mag de kaart nu mee doen met de volgende challenge.