welkom alle volgers

zondag 30 november 2014

workshop


Morgen mag ik een groep dames in het verpleeg huis waar ik vrijwiligster ben een nieuwe techniek aanleren.
Het is enorm simpel voor iemand die het kan, maar ben vorige week met een dame bezig geweest die niet zoveel meer kan en ook minder goed ziet . En ze vond het geweldig om te doen. En ze had een erg leuk kaartje gemaakt om naar haar zus te sturen. Nu heb ik 2 eenvoudige voor beeld kaarten gemaakt. En een aantal pakketjes voor bereid die we morgen gaan maken met een aantal dame.s

zaterdag 29 november 2014

Challenge # 122 Brown Sugar Challenge


De nieuwe challenge van Brown Sugar  Challenge is gestart En het  thema is  alles mag. Nou dat moet toch niet moeilijk zijn dacht ik zo. Onze sponsor voor deze week is   - http://scrappersdelights.com/store/.



donderdag 27 november 2014

Kerst

Deze kaart doet mee bij de challenge van  http://pennyschallenges.blogspot.nl/ en bij
http://creapaleis.blogspot.nl/p/wedstrijd.html daar is het thema kerst

Nog meer voorraad



Voorraad



Ben even een voorraadje aan het aanleggen.
Omdat de komende maand er altijd wel iets te beleven valt bij ons. Net als bij iedereen in december.
Was gister even in mijn papieren aan het snuffelen en dan kom je altijd weer blokjes tegen waarvan je misschien denkt goh heb ik die ook nog? Deze is van DCWV

vrijdag 21 november 2014

Nieuw challenge Friday Sketch # 83

Vandaag start de nieuwe challenge bij Friday Sketch  .
De schets is gemaakt door Libeth .
Helaas kan ik de schets even niet op mijn blog krijgen maar ik zou zeggen ga maar even kijken op de blog. Denk wel dat hij er pas in de loop van de dag op komt. Maar ik heb even andere bezigheden vandaag dus zet de mijne alvast online.
Ik heb de kaart lekker gemakkelijk gehouden omdat we al zoveel kaarten moeten maken en vooral willen maken voor kerst. Ook ben ik dan ook wel bezig om hem zo te maken dat ik aan een postzegel genoeg heb, om hem te versturen

maandag 17 november 2014

Vrolijk

Deze vrolijke kaart komt in mijn voorraadbak en is gemaakt met de schets van http://cheerfulsketcheschallenge.blogspot.nl/2014/11/challenge-18.html. Ik vond het zo,n heerlijke schets om meet e werken . Dat is er nog een kaart mee gemaakt heb. De digi is van Lacy Shun shine.
En het papier is van Bella gipsy. De bloemetjes weet ik zo niet .
Hij doet ook mee bij http://scrappers-delights-challenge-blog.blogspot.nl/ . daar is het thema alles mag. Ik heb even rond gekeken in hun web shop en ze hebben erg mooie digi,s

vrijdag 14 november 2014

Brown Sugar Challenge # 120

 Vandaag start de nieuwe challenge bij Brown Sugar Challenge . En de sponsor is doctor digi deze week . En ik heb het feest varkentje gebruikt.  Het is een zoete kaart geworden.
Het thema is  alles mag . Dus geen moeilijke opdracht deze week. Omdat we hier allemaal ziek waren ben ik niet echt aan het scrappen toe gekomen. En vadaar dat ik mijn kaart ook niet te moeilijk heb gemaakt .

Scrap my dream

Deze kerst kaart is gemaakt met de schets van http://scrapmydream.blogspot.nl/2014/11/herhaling-uitdaging-van-de-maand.html. Ik heb er een rustige kerst kaart van gemaakt .
 Het design papier is van scrapbook paper , Classic Christmas.
Het plaatje is geen digi maar van dat dunne stof weet zo niet hoe het heet .

woensdag 5 november 2014







Deze kaart is gemaakt voor Be Challens.
en: http://dutchcardlovers.blogspot.nl/
http://webshop-anmacreatief.blogspot.nl/
Ik heb de kaart eenvoudig gehouden omdat ik dat erg mooi vind heb het design papier met decoratie lint beplakt. Dat geeft een  fiijne en sjieke uitstraling . De ster en het middelste driehoek heb ik ook met een randje glitter bewerkt.

zaterdag 1 november 2014

Brown Sugar Challenge # 118



Gister is de nieuwe challenge van Brown Sugar  Challenge gestart en we hebben Doctor digi als sponsor deze week. Ze hebben erg mooie stempels , En vooral digi's voor mannen kaarten. Neem er maar eens een kijkje . En ook naar de mooie creaties van onze designers ze hebben weer hun best gedaan. De challenge loopt tot 6 november .

Ik laat mijn kaart mee doen bij de volgende challenge;