welkom alle volgers

maandag 31 december 2012

balonnen

Als je drie word dan wil jevast wel balonnen voor je verjaardag. Deze kaart doet mee de challege van
 
 

gewoon mooi

Deze kaart gaat weer naar een kanjer .Een knul die van dieren houd . Ik hoop dat dat hij hem net zo mooi vind als ik. Heb de schest van http://hobbyshopfavoriet.blogspot.nl/ gebruikt hun hebben als thema een mannen kaart.  En hij doet ook mee aan de challenge van http://hobbyhomehobbyartikelen.blogspot.nl/







/Ik vind het geheel wel kloppen.

maandag 24 december 2012

3 x een kaart



Deze  drie kaarten heb ik gemaakt zonder challenge of schets. Maar gewoon omdat ik ze nodig heb om te versturen.

zaterdag 22 december 2012

dinsdag 11 december 2012

simpel

Deze kaart gaat mee doen aan de challenge van http://sweetstopsketches.blogspot.nl/
Kan hem niet posten moet eerst iemand vinden die me kan helpen om foto's te bewerken.
 

weer een kaart voor een kanjer

Nog een kaart voor een kanjer. IK moet eerlijk zeggen dat ik deze stempel geleend heb. Van mijn buuf. Hij doet ook niet mee aan een challenge maar ik vind hem erg mooi geworden. Ik heb stempels hoor maar af en toe wil ik wel eens ander stempeltje. Ben ik Januari jarig dus koop ik nu maar even niks kan beter geld vragen en dan nieuwe stempels gaan kopen.

zondag 9 december 2012

kaarten voor kanjers


Twee kaarten voor kanjers . Op het onderste kaart heb ik nog geen tekst gezet omdat dit een kaart is voor mijn voorraad


woensdag 5 december 2012

nog een

Weer een geboorte kaartje. Nu voor Roy. Er moeten nog 3 dames bevallen nu waarvan ik weet dat er een de 3 een jongetje krijgt. Heb de schets van http://stampwithfun.blogspot.nl/ gebruikt.

dinsdag 4 december 2012

geboorte kaart

Deze kaart doet mee aan de challenge van http://scrapmydream.blogspot.nl/. Gister avond om 9 uur kreeg ik een mail of ik nog een geboorte kaart had liggen voor een jongetje. Nou dat had ik niet maar wel een leuke schets van sraps my dream. Nu heb ik nog geen stempels  van scrap my dream . Nou ja alleen kerst stempels . Maar dat is niet zo leuk voor een geboorte kaart.

maandag 3 december 2012

kanjerstichting

Deze konijn is gemaakt voor een ziek kindje. Via de kanjerstichting heb ik een adres van een zieke kindje . Deze kaart is voor een 3 jarig kindje  dus heb ik de kaart rustig en fel gekleurd gemaakt. Verder heb ik er alleen een strikje op genaaid zodat het kaartje te voelen en te aaien is. Aan de zijkan zitten 3 stippen perfect pearls . Geen knopen of iets waar het zich aan zeer kan doen of het er af kan peuteren en doorslikken. En eenvoudige duidelijke veilige kaart. Hij doet mee aan ;